Набор для твочества "Декупаж Скринька"

Нет в наличии
57 грн
Все пожелания по товару и заказу вы можете написать в поле "Добавить комментарий к заказу" на странице "Оформление заказа".
Код: 72758
Возраст:
6+
Страна:
Украина
Описание товараОтзывы (0) Вопросы/Ответы (0)

Набор для твочества "Декупаж Скринька"

Декупаж являє собою сучасну технологію декорування, тобто додавання різноманітних деталей на поверхню основної деталі іншого матеріалу. Творчий набір «декупаж» є чудовою розвивальною грою. На сьогоднішній день ця техніка маловідома, але вона все більше починає набирати обороти у практичному сенсі.

До самого набору входить: серветка, сама скринька, акрилові фарби, клей та пензлик, крім цього вам у нагоді стане творча уява. Цей міні-проект добре розвиває в дитині сконцентрованість, наполегливість, що є необхідним для навчального процесу.

Така делікатна робота потребує багато зусиль, хоч і на перший погляд процес здавається не досить важким. Але результат вашої роботи буде приголомшений – вся родина отримає повну насолоду. Вже готову скриньку ви зможете побачити через деякий час, адже це заняття настільки захоплює, що діти та дорослі швидко впораються з технікою декупаж.

Творчий набір стане ідеальним сюрпризом для вашої дитини, а вже готовий виріб вона зможе подарувати своїй близькій людині. Витвір залишиться як сувенір або практична річ, в якій можна буде зберегти усі дорогоцінності.

Ваш комментарий будет опубликован после модерации администратором
Доставка и оплата
  • Негабаритная доставка на склад Новой Почтыот 70 грн
  • Габаритная доставка на склад Новой Почтыот 140 грн
  • Доставка у точки видачі Rozetka30 грн
  • Адресная доставка по Украинеот 105 грн
  • Доставка в отделения Укрпочтыот 35 грн
  • Самовывоз (Днепр)Бесплатно

Оплата при получении

Оплата Приват24

Оплата на расчетный счет