Электронный тренажер (диск): "Готуємось до ЗНО. Українська мова - ЕТГ1" (484747)

Нет в наличии
51 грн
Все пожелания по товару и заказу вы можете написать в поле "Добавить комментарий к заказу" на странице "Оформление заказа".
Код: 484747
Бренд:
Страна:
Украина
Описание товараОтзывы (0) Вопросы/Ответы (0)

Електронний тренажер. Готуємось до ЗНО. Українська мова - ЕТГ1а

Електронний тренажер «Готуємось до ЗНО» — це 600 унікальних завдань, що допоможуть учневі ретельно підготуватись до ЗНО. Диск має дві частини.

Перша — для відпрацювання знань та навичок. Завдання розміщено за темами. Учень може повторювати всі по черзі або обирати окремі теми, рівень опанування яких у нього викликає сумніви. Особливістю диска є наявність детальних коментарів до кожного питання, що допоможуть правильно відповісти на запитання та заповнить прогалину в знаннях. Не потрібно додатково відкривати довідники та шукати відповідь.
Друга частина — це симуляція, максимально приближена до власне ЗНО. Користувачеві буде пропоновано 60 запитань (щоразу різні), які потрібно опрацювати за відповідний час. Таймер можна встановлювати самостійно у прямому або у зворотному порядку. Наприкінці надано список питань та розділів, де було припущено помилок.
Упевнені, що за допомогою диска «Електронний тренажер. Готуємось до ЗНО» ваші учні зможуть якісно підготуватися до іспиту.

Ваш комментарий будет опубликован после модерации администратором
Доставка и оплата
  • Негабаритная доставка на склад Новой Почтыот 70 грн
  • Габаритная доставка на склад Новой Почтыот 140 грн
  • Доставка у точки видачі Rozetka30 грн
  • Адресная доставка по Украинеот 105 грн
  • Доставка в отделения Укрпочтыот 35 грн
  • Самовывоз (Днепр)Бесплатно

Оплата при получении

Оплата Приват24

Оплата на расчетный счет